دانشمند ناشناخته ایران که درگذشت
 
اگه فوتبالیست بود همه میشناختنش!!!
اگه هنرپیشه بود همه میشناختیمش!!!
تا به حال عکس این دانشمندان جوان و نابغه کشور را دیده اید؟
جوانی که با همه درد ها و مشکلات جسمانی تا آخرین لحظات زندگی خود دست از کسب علم و دانش برنداشت و مدال های افتخار را یکی پس از دیگری به گردن آویخت

محمد شیرعلی که از دانشجویان ممتاز دانشگاه صنعتی شریف و متولد سال 1365 بود دانشجوی نابغه دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف که دانشجوی نمونه کشوری سال 86، دارنده رتبه اول جشنواره جوان خوارزمی در سال 85 و پژوهشگر ممتاز انجمن رمز ایران بود. در طول دوره کارشناسی خود موفق به ارایه 80 مقاله علمی در کنفرانس‌های بین‌المللی شد و 13 مقاله چاپ شده در مجلات معتبر علمی پژوهشی داشت و یک اختراع ثبت شده نیز از خود به جا گذاشت. او در سال 1385 به عنوان پژوهشگر جوان ممتاز انجمن رمز ایران در مقطع کارشناسی برگزیده شد و در دومین کنفرانس بین‌المللی ایکتا 2006 (ICTTA 2006) به عنوان جوان‌ترین محقق انتخاب شد و همچنین در یازهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن کامپیوتر ایران (CSICC2006) به عنوان جوان‌ترین محقق برگزیده شد. این دانشجوی فقید یک کتاب به عنوان «آموزش الگوریتم‌ها» تألیف کرد و همچنین 2 بخش برای دایره المعارف Encyclopedia of Mobile Computing &commerce و کتاب Handbook of on secure Multimedia Distribution را نوشته است. زمینه‌های تحقیقاتی مورد علاقه وی نهان‌نگاری اطلاعات، برنامه‌نویسی تلفن همراه و سیستم‌های تفکیک کاربران انسانی از ماشین بود.

وی در مردادماه 87  پیش بر اثر ناراحتی ستون فقرات درگذشت.

اگه فوتبالیست بود همه میشناختنش!!!

*دوست دارم همتون به اشتراک بذارید تا خیلی ها که نمیشناسنش بشناسن و بدونن که چه انسانهایی بزرگی  داشتیم و داریم البته یزدفردا همزمان با درگذشت این نابغه یزدی طی خبر

یادش گرامی با د

دکتر محمد حسن شیرعلی شهرضا عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد درسوگ فرزند نابغه ی خود نشست

 (به همراه تصویر و بیوگرافی کامل این نابغه)
یزدفردا :باورش برایمان دشوار است که امسال تصویر معصومانه اش را نه برای استفاده در فهرست فرزندان ممتاز دانشگاه یزد بلکه برای درج در مطلبی جستجو کنیم که تلخ ترین خبر را برایمان در آغاز این هفته رقم زد.
فرزند برومند عضو هیات علمی دانشگاه یزد، دانشجوي نابغه دانشكده علوم رياضي دانشگاه صنعتي شريف كه دانشجوي نمونه كشوري سال 86، دارنده رتبه اول جشنواره جوان خوارزمي در سال 85 و پژوهشگر ممتاز انجمن رمز ايران بود بر اثر بيماري ستون فقرات فوت كرد.

 

 

 

 



محمد شيرعلي شهرضا كه از دانشجويان ممتاز دانشگاه صنعتي شريف و متولد سال 1365 بود، پنجم مردادماه جاری بر اثر بيماري ستون فقرات دارفاني را وداع گفت و پيكر وي صبح روز یکشنبه ششم ماه جاری  جنازه اين دانشجوي فقيد صبح امروز با حضور دکتر صادق واعظ زاده معاون علمي فناوري رياست جمهوري و رئيس بنياد ملي نخبگان و رئيس دانشگاه صنعتي شريف، استادان و دانشجويان اين دانشگاه انجام گرديد.

 


وي در طول دوره كارشناسي خود موفق به ارایه 80 مقاله علمي در كنفرانس‌هاي بين‌المللي شد و 13 مقاله چاپ شده در مجلات معتبر علمي پژوهشي داشت و يك اختراع ثبت شده نيز از خود به جا گذاشت.
او در سال 1385 به عنوان پژوهشگر جوان ممتاز انجمن رمز ايران در مقطع كارشناسي برگزيده شد و در دومين كنفرانس بين‌المللي ايكتا 2006 (ICTTA 2006) به عنوان جوان‌ترين محقق انتخاب شد و همچنين در يازهمين كنفرانس بين‌المللي انجمن كامپيوتر ايران (CSICC2006) به عنوان جوان‌ترين محقق برگزيده شد.
اين دانشجوي فقيد يك كتاب به عنوان «آموزش الگوريتم‌ها» تأليف كرد و همچنين 2 بخش براي دايره المعارف Encyclopedia of Mobile Computing &commerce و كتاب Handbook of on secure Multimedia Distribution را نوشته است.

مرحوم محمد شيرعلي شهرضا در سایت خود http://www.shirali.ir/Mohammad/home_fa.html

 تحقیقات خود را  اینگونه  معرفی نموده است : 

زمینه های اصلی فعالیت من بر روی نهان نگاری، تفکیک انسان از نرم افزارهای رایانه ای و برنامه نویسی تلفن همراه می باشد.
من با طرح نهان نگاری رتبه اول پنجمین جشنواره جوان خوارزمی را به دست آوردم.
شما می توانید نمونه ی پیاده سازی شده طرح نهان نگاری را در
اینجا ببینید.
برای امتحان نمودن پروژه، برای شماره دانشجویی عددی بین 1 تا 10 و برای کلید رمز کلمه Helli را وارد نمایید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد پرژه های من درباره طرح تفکیک انسان از نرم افزارهای رایانه ای به سایت www.hip.ir مراجعه کنید.
گفتنی است خانواده شیرعلی  مشترکا سایت HIPکه مخفف عبارت Human Interactive Proofs می‌باشد و به سیستم‌هایی گفته می‌شود که در آن‌ها کاربر انسانی با استفاده از یک پروتکل سوال/پاسخ تعلق خود را به عنوان عضوی از یک گروه خاص ثابت می‌کند: به عنوان مثال انسان در برابر ماشین، خودش در برابر هر شخص دیگری، انسان بزرگسال در برابر کودک و غیره . روش‌های HIP بیشتر در مورد جداسازی انسان در مقابل ماشین می‌باشند که به CAPTCHA معروف می‌باشند. عبارت CAPTCHA مخفف Completely Automatic Public Turing test to tell Computer and Human Apart می باشد.
در این سایت تعدادی از پروژه های مربوط به HIP و CAPTCHA که توسط ما انجام شده است، قرار گرفته است 

یزدفردا و دانشگاه یزداین ضایعه اسفناک را به پدر بزرگوارش آقای
دکتر محمد حسن شیرعلی شهرضا عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد و
خانواده محترم آن عزیز از دست رفته و سایر بازماندگان معزز تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای ایشان صبر جمیل و اجر جزیل را مسألت دارد.
تصاویری از حضور این نابغه در بین ما:
روحش شاد راهش پر رهرو باد

از شمار دو چشم يك تن كم

 وز شمار خرد هزاران بيش

 

 

 

روحش شاد و قرين رحمت الهي باد. براي شادي روحش عطر صلوات را به خانه هاي خود بياوريم

         اللهم صل علي محمد و آل محمد










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا